APEX World 2021

Meld je aan!
29 september 2021 09:00
-
30 september 2021 17:30
KNVB Campus in Zeist

De elfde editie van APEX World!

Nieuwe datum: 29 & 30 september 2021

APEX World 2021 wordt op woensdag 29 en donderdag 30 september 2021 gehouden op de KNVB Campus in Zeist*. Thema dit jaar is ‘APEX World Reloaded!’

Naast keynotes, als vanouds verzorgd door het Oracle APEX team, en een breed scala van parallelsessies tijdens beide dagen, staan tijdens APEX World ook dit jaar weer Customer Cases, Student Tracks (op donderdag) en een OpenMic-sessie op de agenda.

Internationale sprekers tijdens APEX World 2021 zijn onder meer: Chris Saxon, Karen Cannell en Francis Mignault. Ook gerenommeerde Nederlandse en Belgische sprekers als Roel Hartman, Dimitri Gielis en Alex Nuijten hebben hun medewerking toegezegd.

De eerste dag van APEX World wordt traditioneel afgesloten met een uitgebreid dinerbuffet met volop gelegenheid om te netwerken.

Prijzen** voor APEX World Reloaded:

  • Leden: € 275,- excl. BTW (€ 332,75 incl. BTW)
  • Niet leden: € 495,- excl. BTW (€ 598,95 incl. BTW)
** In de prijs inbegrepen: 2 dagen toegang tot APEX World Reloaded! inclusief alle keynotes en parallel sessies, OpenMic-sessie, catering inclusief walking dinner op de eerste dag en gratis parkeren op terrein van de KNVB.

Programma APEX World Reloaded!*

APEX World Reloaded! – woensdag 29 september 2021

APEX World Reloaded! – donderdag 30 september 2021

*onder voorbehoud van wijzigingen

Op het terrein van de KNVB Campus is gratis parkeergelegenheid. Overnachtingsmogelijkheden zijn er in het naastgelegen Hotel Woudschoten (tegen speciaal APEX World-tarief). Informatie hierover kunt u opvragen bij het secretariaat via een mail naar: secretariaat@nloug.nl

Alternatieven zijn Hotel Oud London (gelegen aan dezelfde weg op 1 km), Hotel Kasteel Kerckebosch en Hotel Figi in Zeist. Liefhebbers van kamperen kunnen terecht op Camping De Krakeling schuin tegenover Oud London.

*Waarschijnlijk zijn we hiermee één van de eerste live events (indien een fysiek event niet mogelijk blijkt te zijn, zal het worden verplaatst naar een latere datum). Uiteraard houden we hierbij rekening met alle veiligheidsvoorschriften van RIVM en de overheid. Gelukkig hebben we in de KNVB een flexibele en meedenkende partner qua locatie gevonden.

APEX World wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Diamond         SMART4Solutions
Gold                  Qualogy, The Doc, Conspect ICT, iAdvise
Silver                Transfer Solutions, United Codes
Bronze             FOEX GmbH, Oritech

     

Buy now

Buy your event tickets

Make sure your on time!

Ticket Price Buy
APEX World 2021 495.00 Add to cart
To Cart

Word lid van de community

Vul uw e-mailadres in en registreer een gratis nlOUG-account.
    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer