DBA dag 2021

Meld je aan!
13 april 2022 08:30
-
17:30
SS Rotterdam, Rotterdam.

DBA dag 2021 2022

Na de virtuele database-week vorig jaar hadden we in 2021 weer een echte fysieke, traditionele bijeenkomst voor de DBA’s in december gepland. Helaas moeten we die door de actuele Covid-19 maatregelen uitstellen tot 13 april 2022. Dit biedt ook voordelen. Zo hebben we nog meer tijd om een programma aan te bieden om op een efficiënte en gezellige manier op de hoogte te blijven van wat speelt in database-land.

En wel op een aansprekende locatie: het SS Rotterdam. Het programma wordt bijgeschaafd en we hebben weer mooie presentaties door Oracle, partners, en andere deskundigen.

Allemaal fysiek aanwezig, dus geen remote presentaties. We hebben o.a. Mike Dietrich van Oracle weten te strikken om live aanwezig te zijn, hij zal o.a. ter plekke allerlei vragen beantwoorden.

 

Gedurende de dag kunnen er 3 tracks gevolgd worden, waarvan 2 presentatie-tracks: een klassieke DBA track – inclusief Cloud en customer-cases, en een track die iets meer gericht is op development met en in de database. Daarnaast is er gelegenheid tot het volgen van zgn. ‘Oracle Live-labs’, begeleid door Oracle. Hierbij dient wel de eigen laptop gebruikt te worden.

Voor het programma en de abstracts klikt u op onderstaande  programma afbeelding.

Het is in het verleden gebleken dat het SS Rotterdam een uitstekende locatie is om te netwerken, vragen te stellen aan de presentatoren en nieuwe contacten op te doen.

Het evenement is gratis voor leden, niet-leden betalen € 125,00 excl. BTW.

Let op: het SS Rotterdam en nlOUG zullen zich houden aan de op dat moment geldende richtlijnen van de overheid m.b.t. Covid-19. 

 

De DBA dag wordt gesponsord door:

                                                                              

                                                  Gold sponsor                                                                             Bronze sponsor
Buy now

Buy your event tickets

Make sure your on time!

Ticket Price Buy
DBA dag 2021/2022 125.00 Add to cart
To Cart

Word lid van de community

Vul uw e-mailadres in en registreer een gratis nlOUG-account.
    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer