bool(false)

Met Oracle Text zoeken en analyseren in teksten en documenten

26 mei 2020 16:00
-
17:15
Zoom sessie online.

Oracle Text gebruikt standaard SQL voor het indexeren, zoeken en analyseren van tekst en documenten. Deze kunnen zijn opgeslagen in de Oracle database, in losse bestanden of op het internet. Oracle Text ondersteunt meerdere talen en gebruikt geavanceerde technologie voor relevantie-ranking om de zoekkwaliteit te verbeteren.
Deze technologie, die al in Oracle 7.3 zijn eerste voorloper heeft, fungeert onder menig content management systeem, maar is tot vandaag nog betrekkelijk onbekend gebleven.

Tijdens de livestream webinar op 26 mei zullen we aan de hand van een combinatie van slides en demo’s de belangrijke eigenschappen van Oracle Text toelichten.

Aan het einde wordt nog even ingegaan op het Multimodel Converged karakter van de Oracle Database. Oracle Text is daarvan een onderdeel naast o.a. Oracle Spatial en Oracle Graph. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden van de in-database integratie tussen deze technologie├źn, wordt duidelijk gemaakt wat de voordelen zijn van Oracle’s aanpak t.o.v. de losse puntoplossingen die met elkaar moeten samenwerken.

De sessie duurt van 16:00 tot rond 17:15 en is te volgen via Zoom.

N.B. De agenda wordt binnenkort nog gepubliceerd.

N.B. Details van de Zoom-sessie worden via email na inschrijving met u gedeeld.

Word lid van de community

Vul uw e-mailadres in en registreer een gratis nlOUG-account.
Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer