bool(false)

nlOUG Webinar The Cloudera & Oracle Partnership

12 juni 2020 16:00
-
17:15
Online - Zoom sessie

Dankzij het Cloudera en Oracle partnerschap kunnen klanten omvangrijke datastrategieën implementeren. Van Data Warehousing tot Data Lakes, Data Science, Data Engineering, Streaming en Realtime analyses allemaal op één enterprise cloud platform. Cloudera en Oracle brengen de beste Big Data-technologieën uit het Hadoop-ecosysteem samen op Oracle Cloud Infrastructuur (OCI).

OCI hanteert een geheel nieuwe benadering tot de cloud voor de belangrijkste bedrijfsapplicaties. Het werkt op basis van een systeem van de tweede generatie en biedt consistente hoge prestaties en ongeëvenaarde besturingselementen voor beheer en beveiliging.

Tijdens de Big Data update sessie komen de nieuwste ontwikkelingen aanbod van de samenwerking tussen Cloudera en Oracle. Hierin staat de nieuwe Big Data Service centraal, en zal er besproken worden welke andere Cloudera oplossingen er zijn in de Oracle Cloud. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen via een Q&A.

De webinar start vrijdagmiddag 12 juni om 4 uur waarbij de presentaties verzorgd worden door Andre Molenaar & Wim Villano van Cloudera en Bart van Delft van Oracle.

N.B. Details van de Zoom-sessie worden via email na inschrijving met u gedeeld.

N.B. De Q & A komt niet achteraf maar is gedurende de sessie beschikbaar.

16.00
Big Data clusters opzetten in de Oracle Cloud
16.20
Cloudera's nieuwe Data Platform (CDP)
16.40
CDP op Oracle Cloud Infrastructure

Word lid van de community

Vul uw e-mailadres in en registreer een gratis nlOUG-account.
Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer