Oracle BI 11g R1 door Daan Bakboord, Scamander Solutions

 
 

15 september 2010 - OGh themabijeenkomst: Oracle BI 11g R1

Afgelopen 7 juli was het zover: de launch van de nieuwe versie van Oracle BI 11g R1. We hebben er meer dan drie jaar op moeten wachten. Wat is er in die tijd gebeurt? Waarom moest het zo lang duren? En natuurlijk: was het het wachten waard? De eerste geluiden zijn erg enthousiast, maar er worden ook kritische noten gekraakt. In deze themabijeenkomst gaat Daan Bakboord, Oracle BI Consultant bij Scamander Solutions, in op deze vragen en deelt hij zijn eerste ervaringen.

 

Kijken we bijvoorbeeld naar Oracle Fusion Middleware, dan zien we dat deze is gericht op het integreren van diverse Oracle Applicaties. De nieuwe Oracle BI release speelt hier ondertussen een belangrijke rol in. Je kunt Oracle BI inzetten als datahub in een netwerk van verschillende Oracle toepassingen en Daan gaat hier in zijn presentatie op in.

 

Daan Bakboord heeft jarenlange ervaring op het gebied van Oracle BI en kan putten uit veel praktijkervaring. Het belooft daarom weer een interessante sessie te worden met voldoende tijd voor vragen.  We heten je graag welkom op 15 september bij deze OGh themabijeenkomst bij Oracle in de Meern. Ontvangst met broodjes vanaf 18:30. De sessie begint om 19:00. Zoals altijd kun je je inschrijven via www.ogh.nl.

 

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.