Business Seminar “The Future of Oracle APEX”

’s Werelds grootste APEX only evenement keert in 2019 terug voor haar 10e jaar, dit jaar met een speciaal Business Seminar!

 

Speciaal voor de 1Ode editie wordt parallel aan het twee daagse technische event een Business Seminar georganiseerd. Dit seminar bestaat uit een aantal Customer Success Stories en een afsluitende paneldiscussie over de toekomst van Oracle APEX.

 

De Customer Success Stories zijn niet technische presentaties over organisaties die met succes bedrijfskritische applicaties met Oracle APEX hebben ontwikkeld en ingezet voor hun bedrijfsvoering. Aspecten die belicht worden zijn het waarom van de keuze voor Oracle APEX, de ervaringen met de ontwikkeling, het gebruik en de doorontwikkeling en toekomst.

 
Aan de paneldiscussie zullen een aantal experts en gebruikers uit de Oracle APEX wereld deelnemen. Op dit moment zijn de volgende namen bekend, deze zullen nog verder aangevuld worden.
- Joel Kallman: Senior Director, Software Development Oracle,
- Christian Rokitta: Managing Partner iAdvise, Oracle Platinum Partner
- Laurens Hamelink: Directeur Twinq VvE Software
- …. nader in te vullen
 
   
 

Tijdens het panel zal onderling én met het publiek in de zaal een discussie plaatsvinden over de waarde én toekomst van Oracle APEX. Dit aan de hand van een aantal prikkelende stellingen waarover het publiek kan stemmen.

Het business seminar is niet technisch en juist bedoeld voor business managers, architecten, informatie managers. Het geeft inzicht in de mogelijkheden van Oracle APEX, de toekomst en de toegevoegde waarde die deze Oracle lowcode omgeving kan bieden aan organisaties.

 

Deelnemers aan het Business seminar zijn vanaf de lunch welkom op de SS Rotterdam en kunnen tevens deelnemen aan het dinerbuffet en de aansluitende feestavond.

De prijs voor dit event is slechts 125 Euro zowel voor leden als niet-leden van de nlOUG.

 

Het exacte programma zal gepubliceerd worden op www.apexworld2019.com

 

NB. Het Business Seminar staat eveneens open voor deelnemers aan de volledige APEX World conferentie, zij hoeven zich hier niet apart voor in te schrijven.

 
Om in te schrijven, stuur een mail naar secretariaat@nloug.nl met de volgende gegevens:
- Naam
- Bedrijfsnaam
- Adres 
- Aantal kaarten
- Telefoonnummer
- Emailadres deelnemer(s)