DBA Challenges: Legacy, 19c & autonomous

DBA Challenges: Legacy, 19c & Autonomous

 

Op vrijdag 13 december organiseert de nlOUG bij Oracle Nederland te Utrecht een specifieke DBA dag. Deze dag staat in het teken van de uitdagingen voor de DBA in deze tijden:

Op termijn lijkt een overgang naar Cloud onvermijdelijk maar eerst is er om in support te blijven de noodzaak te migreren naar hoger versie het liefst zelfs 19c.

Tegelijkertijd blijft de dagelijkse werkzaamheden alle aandacht vragen: continue beschikbaarheid, performance bij steeds groeiende datahoeveelheden en aangescherpte governance.

En betekent de introductie van de autonomous database dat op termijn de DBA andere taken krijgt of zelfs overbodig wordt?

Dit event is specifiek gericht op Oracle DBA’s om antwoord te geven op deze vragen en vele anderen: sessies met veel diepgang, inhoud en de mogelijkheid om te sparren met vakgenoten.

De nlOUG is zeer blij dat Dominic Giles de dag zal openen met zijn keynote. Hij zal de ontwikkelingen van de Oracle database t/m 19c toelichten en aangeven hoe autonomous daar een logisch vervolg op is.

 

Keynote Sprekers

Dominic Giles

 

Master Product Manager for the Oracle Database

 

Works 29 year at Oracle first as Senior Principal Technology Consultant and since 2012 as Product Manager for the Oracle Database. He has an in-depth technology knowledge of the Oracle Database and all of it’s aspects. He is a regular and popular speaker at Oracle Open World.

 
 

Programma

 

De dag begint om 8:30 uur met de keynote van Dominic Giles waarna interessante parallel sessies volgen in 3 tracks. Tevens zijn er exclusieve hands-on workshops voor Autonomous Cloud én upgrade naar 19c begeleid door experts van Oracle zelf. Dit geeft de deelnemers een kans om hier zelf kennis mee te maken.

De voorlopige agenda ziet er als volgt uit het definitieve programma zal uiterlijk begin november hier gepubliceerd worden.

 

08.00 uur

Ontvangst en registratie

08.30-10.00

Keynote Dominic Giles

10.00-10.30

Pauze

10.30-11.15

Parallel sessie

Parallel sessie

Parallel sessie

Handson sessie upgrade

11.25-12.10

Parallel sessie

Parallel sessie

Parallel sessie

12.10-13.10

Lunch pauze

13.15-14.00

Parallel sessie

Parallel sessie

Parallel sessie

Handson sessie autonomous cloud

14.10-14.55

Parallel sessie

Parallel sessie

Parallel sessie

14.55-15.15

Pauze

15.15-16.00

Keynote

 

Inschrijven

 

Dit event is gratis voor leden die zich via de gebruikelijk wijze kunnen aanmelden.
Voor niet leden kost dit event 195 Eur. Zij kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar het secretariaat secretariaat@nloug.nl onder vermelding van naam, organisatie, factuuradres, PO nummer (indien van toepassing). Inschrijving is pas definitief na betaling van de factuur.

 
 
 
 
Huidige status: 25 aanmeldingen van maximaal 120.

Bent u nlOUG-lid? Klik hier om in te loggen.

Bent u geen nlOUG-lid? Klik dan hier om het aanmeldingsformulier in te vullen »