Big Data – The Cloudera & Oracle Partnership wordt verplaatst naar jan/feb 2020

Deze Meetup wordt verplaatst naar januari/februari 2020. 

 
Dankzij het Cloudera en Oracle partnerschap kunnen klanten omvangrijke datastrategieën implementeren. Voor bedrijfsactiviteiten tot aan data warehousing, data science, data engineering, streaming en realtime analyses. Allemaal op één enterprise cloud platform.
 

De Cloudera Enterprise Data Hub brengt de beste big data-technologieën uit het Hadoop-ecosysteem samen en levert consistente beveiliging, gedetailleerd beheer en volledige ondersteuning. De Oracle Cloud Infrastructure voegt ongeëvenaarde prestaties, beveiliging en beschikbaarheid toe. Evenals de mogelijkheid om e.e.a. op hetzelfde private netwerk te draaien als Oracle-databases, Exadata en backoffice applicaties voor het eenvoudig delen van gegevens en het maken van operationele analyses.

 

Tijdens de Big Data updatesessie komen de nieuwste ontwikkelingen aanbod van de samenwerking tussen Cloudera en Oracle. Er zal een overzicht worden verzorgd van de huidige Big Data oplossingen voor zowel On-Premis als in de Cloud. Voor de praktische aanvulling worden er enkele relevante use cases besproken.

 
Na ontvangst met broodjes & salades gaan we van start met een korte inleiding. Achtereenvolgens komen de presentaties van Wim Villano (Solution Engineer Cloudera) en Bart van Delft (Solution Engineer Oracle) aan bod. 
 
Agenda:
 
18:00 uur Ontvangst en broodjes
18:30 uur Start Big Data update, algemene inleiding van Oracle en Cloudera.
18:45 uur Cloudera Big Data overview, 'Why Cloudera + Oracle?' 
19:45 uur Pauze
20:00 uur Oracle Big Data Overview, 'Why Big Data on Oracle Cloud Infrastructure?'
20:45 uur Afronding & Netwerkborrel