Dinsdag 24 september Workshop: Handson met een paar BI - producten


Dinsdag 24 September Hands-on Workshop met Oracle Analytics en Autonomous Data Warehouse

Tijdens deze workshop maak je kennis met Oracle Analytics en de Autonomous Data Warehouse van Oracle. Ontdek hoe je data snel kan visualiseren en patronen kan herkennen door gebruik te maken van Data Visualization, de self-service BI oplossing in Oracle Analytics.

Leer meer over de Autonomous Data Warehouse en begrijp hoe deze ‘zelf-rijdende’ database de mogelijkheden vergroot in het analyseren én prepareren van de data in Oracle Analytics Cloud. Ook Machine Learning toepassingen in Oracle Analytics Cloud komen aan bod.


!! Update !! Recent is de Oracle Analytics Server aangekondigd, de on-premise variant van Oracle Analytics Cloud. Dit houdt voor alle OBIEE-gebruikers in dat met een upgrade van OBIEE naar Oracle Analytics Server alle self-service functionaliteit zoals datavisualisatie en datapreparatie binnen handbereik komt. Dus voor alle OBIEE-gebruikers die vooralsnog in een on-premise omgeving zullen blijven werken, is dit goed nieuws en reden te meer om naar deze workshop te komen.


Tijdens de workshop is voldoende tijd om kennis te maken met Oracle Analytics Cloud, maar mocht het niet lukken om alles af te krijgen, dan is het mogelijk de workshop thuis verder af te maken. Belangrijke links zullen begin september worden gepubliceerd.

Met Wouter van der Brugghen en Stijn Gabriels.

Bio van Wouter en Stijn:

Wouter is Director Solution Engineers Analytics & Data Benelux bij Oracle.
 

Stijn Gabriels is sinds 2017 in dienst bij Oracle als Principal Sales Consultant Analytics & Data bij Oracle. Daarvoor is hij bij meerdere bedrijven en overheidsorgansiaties betrokken geweest bij verschillende Oracle BI- en datawarehouse-implementaties.
 
 
Agenda:
18:00-18:30 Ontvangst met pizza's
18:30-19:15 Introductie op de workshop
19:15-19:30 Pauze
19:30-20:45 Workshop
20:45-21:00 Afsluiting


Datum: Dinsdag 24 september 2019

Locatie: Tech Data , Tolnasingel 2 , 2411 PV Bodegraven.


 

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.