Livestream: Exadata X8M en mogelijkheden van de ZDLRA

Vanwege de situatie en maatregelen rondom de Coronavirus uitbraak is deze Meetup van oorspronkelijk 2 april uitgesteld naar 7 mei 2020 en zal als livestream doorgang hebben.


 
Een avond over Exadata en mogelijkheden van de ZDLRA.
Martien Ouwens zet zijn focus op informatie over Exadata X8M en hoe dat ding verschilt van Exadata X8.  Verder wil hij een aantal mogelijkheden van de ZDLRA aanstippen: Backup middels ZDLRA 8M en database migratie/upgrade middels ZDLRA, wat dan weer de weg vrij maakt voor de tweede presentatie van deze avond.
N.B. Informatie over Zero Downtime Migratie:  https://www.oracle.com/database/technologies/rac/zdm.html

Martien Ouwens (Technical Director - BDM EMEA, Oracle).
 
Martien Ouwens is een echte technology addict met een sterke focus op datacenters, automatisering en het milieu. Hij heeft uitgebreide ervaring met het begeleiden van klanten tijdens hun overstap naar de cloud. Als gecertificeerde Oracle Enterprise Architect brengt hij diepgaande technische expertise en kennis van Oracle-producten naar systeemarchitecturen. Hij is in staat om gesprekken met klanten te vertalen naar zakelijke waarde en de meest optimale architectuur voor projecten te vinden. Daartoe kan hij een beroep doen op de vaardigheden en ervaringen die hij opdeed in zijn meer dan 30 jaar lange carrière in de IT-sector. Martien spreekt regelmatig tijdens evenementen en branchecongressen.

 
 

Datum: 7 mei 2020
Locatie: Livestream: gegevens en inlogprocedure wordt t.z.t. gedeeld.
 
Huidige status: 5 aanmeldingen van maximaal 30.

Bent u nlOUG-lid? Klik hier om in te loggen.