OGh leden welkom op Oracle Cloud Day - OGh Developer Session APEX in the Cloud op dinsdag 6 oktober

Oracle organiseert op dinsdag 6 oktober a.s. de Oracle Cloud Day in Hart van Holland in Nijkerk.

OGh leden (developers) kunnen zich inschrijven via de website www.ogh.nl en hebben gratis toegang tot dit evenement, waarin Oracle inzicht geeft in haar Cloud-strategie en de huidige en toekomstige Cloud-services en - oplossingen die worden geboden.
Naast keynotes van onder andere Andrew Sutherland, Senior Vice President Business Development van Oracle en gastspreker Andre Kuipers, astronaut en Ambassadeur van de Aarde, omvat het programma verschillende parallelsessies, onderverdeeld in een  IT - Business Stream en een Developer Stream.
Nieuw dit jaar zijn Birds-of-a-Feather Developer tracks (BOF), een serie workshops en masterclasses over de nieuwste Cloud Technologie.

De OGh levert een belangrijke bijdrage aan dit BOF-Programma, in de vorm van een interactieve developer sessie met als thema APEX in de Cloud.
APEX-experts Iloon Ellen-Wolff, Global Technical Leader Application Express bij Oracle en Feike Boschma, Oracle Consultant bij Inova IT Solutions BV, zullen dit thema vanuit verschillende invalshoeken belichten, waarna Stijn van Raes, APEX Team Lead en Consultant bij iAdvise, de afsluitende groepsdiscussie zal leiden. 
 
Kijk voor het volledige dagprogramma Oracle Cloud Day op 

https://www.oracle.com/webfolder/s/delivery_production/docs/FY16h1/doc6/OES100433665-CD-NL.pdf

Kijk voor het volledige Developer Birds of a Feather (BOF) programma
https://www.oracle.com/webfolder/s/delivery_production/docs/FY16h1/doc7/OES100433665-CD-NL-BOF.pdf


Programma en Onderwerpen BOF Sessions van de OGh:
-11.20 Iloon Ellen-Wolff, Database Schema Cloud versus Database As A Service
-13.10(na lunch) Feike Boschma - Oracle Cloud en APEX: openen nieuwe markten, ' een case study voor de MKB markt'
-
14.30 Een interactieve groepsdiscussie onder leiding van Stijn van Raes aan de hand van een aantal vooraf geformuleerde vragen en vragen die sprekers en deelnemers tijdens de bijeenkomst inbrengen


Vanwege het interactieve karakter is er beperkt plaats. Om deel te kunnen nemen aan de Oracle Cloud Day en deze interactieve sessies van de OGh kan je je aanmelden via de OGh website
 https://www.ogh.nl/page.aspx?event=287

 

 

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.