Page contents in English, please

7e APEX World Congres, 7 & 8 maart 2016, SS Rotterdam

 

APEX World 2016 op 7 en 8 maart 2016 
 
 
 

 

Toegang Leden OGh

In tegenstelling tot voorgaande jaren vraagt de OGh nu aan leden die APEX World 2016 bezoeken een bijdrage in de kosten. De hoogte hiervan is € 75 (ex. BTW). Hiervoor hebt u 2 dagen toegang tot APEX World 2016. Door u aan te melden gaat u akkoord met deze bijdrage. Na de aanmelding volgt een automatisch gegenereerde bevestigingsmail . Indien men die niet ontvangt dan graag contact zoeken met het secretariaat secretariaat@ogh.nl

Na ontvangst van de inschrijving zal de factuur aan leden/contactpersonen worden gezonden. Voor betaling geldt een betaaltermijn van 2 weken. Annulering is mogelijk tot 22 februari 2016. Bij onverhoopte verhindering na 22 februari kunt u zich laten vervangen door iemand anders op voorwaarde dat de vervanging gemeld is bij het secretariaat.
Bij overschrijding van het aantal leden (lid B 3 personen toegang of lid P 6 personen toegang) kunnen extra kaarten besteld worden. Kosten €200 ex btw.
Na betaling wordt de aanmelding definitief

Instructie voor deelname van 2 verschillende personen van dezelfde organisatie:
persoon 1 op dag 1 en persoon 2 op dag 2 

Collega 1 dient officieel aangemeld te worden via de website van OGh voor het congres op 7 en 8 maart
- Hij/zij  ontvangt een automatisch gegenereerde bevestigingsmail met een inschrijfnummer (gekoppeld aan de naam)
-
Collega 2 meldt zich per email schriftelijk aan bij secretariaat@ogh.nl  onder vermelding van voornaam, bedrijfsnaam, persoonlijk emailadres en telefoonnummer.
-
Collega 2 ontvangt persoonlijk van het secretariaat een bevestigingsmail met een inschrijfnummer (gekoppeld aan zijn naam). DAT NUMMER IS BELANGRIJK !!

- De onderneming ontvangt een nota  die binnen 2 weken betaald dient te worden

   VERVOLGENS Op 7 en 8 maart:
- De badge van  1e dag dient na afloop van het programma op dag 1 door collega 1 persoonlijk ingeleverd te worden aan de congresbalie. Hij ontvangt daarvoor een ontvangstbewijs.
-
Collega 2 die op 8 maart het congres wil bezoeken meldt zich  persoonlijk  ‘s ochtends bij de congresbalie, legitimeert zich en haalt  de inmiddels aangepaste badge op voor dag 2 onder vermelding van zijn naam en zijn inschrijfnummer (zie bevestigingsmail). Gezien de te verwachten drukte is  afwijking van deze procedure niet mogelijk.

Er wordt ook een avondprogramma verzorgt op de eerste dag van APEX World. Hiervoor wordt een aparte bijdrage gevraagd. Aanmeldformulier van het avondprogramma en meer informatie vindt u hier.

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.