CodeFest Middleware Madness

  

 

Op dinsdag 26 januari 2016 a.s. organiseert de OGh een 'hands on Fusion Middleware'.
De locatie hiervan is het kantoor van The Future Group (TFG) in Zoetermeer. Dit is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. Het adres van TFG is Rontgenlaan 27 in Zoetermeer, er is parkeerruimte voor de bezoekers.

 

Dit is een nieuw initiatief vanuit de community/OGh om te faciliteren in een platform waar Oracle Fusion Middleware experts individueel of gezamenlijk de Oracle technologie kunnen verkennen. Er zijn geen presentaties of specifiek thema's.

 

Elke deelnemer neemt zijn eigen laptop mee en bedenkt zelf (of in een tweetal/klein groepje) een product/onderwerp waar hij aan wil werken. Bijvoorbeeld een nieuw Oracle product uitzoeken, een blog schrijven, een doelstelling behalen, een proof of concept uitzoeken, etc. 

Gedurende de avond kunnen ideeën, initiatieven en resultaten worden gedeeld met andere deelnemers om elkaar te helpen, stimuleren en te sparren. (voor broodjes wordt gezorgd - dieetwensen graag per mail doorgeven aan secretariaat@ogh.nl).   

 

Agenda: 

16:00-16:15 Ontvangst en registratie

16:15-18:00 Codefest deel 1

18:00-18:30 Soep & broodjes

18:30-21:00 codefest deel 2

21.00 Borrel en napraten. 

 

Aanmelden is uitsluitend mogelijk voor leden van de OGh via de website. 

Niet leden kunnen zicht melden door een mail te sturen naar secretariaat@OGh.nl. Zij ontvangen dan van het secretariaat inloggegevens.

 

Let op! Niet aangemelde deelnemers kunnen, mede gezien het beperkte aantal plaatsen, niet worden toegelaten.

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.