EngSys SIG op 10 mei 2016

‘Gevirtualiseerde ODA, een klantcase’ door Jaap Poot (Amis) 
Aan de hand van een klantcase, waar Jaap Poot onlangs een volledige OTAP omgeving heeft ingericht op twee ODA’s gaat hij tijdens deze presentatie in op de inzet van een gevirtualiseerde ODA als platform voor Database en Fusion Middleware. Van RAC databases met Standby, diverse FMW producten tot aan de voordeur met Oracle Traffic Director. Alles komt aan bod. Inclusief de storage, partitioning en netwerk uitdagingen waar we tegenaan zijn gelopen.

Achtergrond:
Jaap Poot is een Oracle, Java, en SOA specialist uit Nederland. Hij werkt als consultant. Zijn belangrijkste focus is gericht op Fusion Middleware producten. Verder is hij intensief bezig in andere gebieden als Exalogic, Oracle VM, Linux, Database en scripting talen. 

‘Nieuwe ontwikkelingen op gebied van Exadata Database Machine en SuperCluster’ door Rob Kolb Sales Consultant Systems (Oracle)
Rob Kolb gaat in op de nieuwe ontwikkelingen op gebied van Exadata Database Machine en SuperCluster, alsmede de laatste updates op gebied van hardware en software van Exadata X6 Database Machine en SuperCluster M7. Maximale Flash performance voor Oracle Database. Voordelen van Software. 

Achtergrond:
Rob heeft ruim 25 jaar ervaring als presales solution architect. Gespecialiseerd in ontwikkelen, positioneren en sizing van bedrijfskritische IT oplossingen. Opgebouwd met traditionele-, converged- of engineered-systemen inclusief integratie met cloud diensten.


Programma:
18.30 ontvangst met broodjes etc. Koffie/ thee kan getapt worden bij de automaten. Het is helaas niet mogelijk warme gerechten te serveren (dieetwensen s.v.p. voor 6 mei doorgeven aan secretariaat@ogh.nl)
19.00 start programma
21.00 afsluiting met borrel

Toegang gratis Leden OGh
Locatie: Oracle, Hertogswetering 163-167, Utrecht

Dieetwensen svp voor 6 mei doorgeven aan secretariaat@ogh.nl
Meld je zo snel mogelijk aan.

 

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.