SIG PL/SQL: Investigating the performance of a statement via the SQL Monitor report

Op maandag 12 december 2016 wordt de volgende bijeenkomst van de SQL – PL/SQL SIG gehouden. We hebben Toon Koppelaars bereid gevonden een presentatie te houden met als titel:

‘Investigating the performance of a statement via the SQL Monitor report’.

‘If you investigate the performance of SQL statements regularly, you really should be using SQL Monitor reports as a means to get great detailed information on how a statement was executed and where time was spent. In this session we'll introduce you to SQL Monitor reports and describe the anatomy of such a report. We'll then do a couple of hands-on performance investigations using real-world examples.’

Agenda:

18:30 ontvangst met broodjes (dieetwensen graag voor 8 december doorgeven aan het secretariaat)

19:00 Spreker (Toon Koppelaars)

20:30 Brainstrorm over vervolgsessies, bijvoorbeeld open-Mic achtige avond (korte sessies van 15 min max)

21:00 Afsluiting met borrel


Datum: maandag 12 december 2016
Locatie: Oracle Nederland, Hertogswetering 163-167, Utrecht

Parkeren bij “the Wall” P3. Na afloop kunt u uw parkeerkaart zelf stempelen.


Contact: Patrick Barel (06-50 429 863)

 
Let op: In verband met de te bestellen catering ontvangen wij uw afmelding graag ten minste 8 uur van tevoren. Meldt u zich niet tijdig af, dan zijn wij genoodzaakt een No-Show tarief van €37,50 (excl. BTW) in rekening te brengen.

Leden OGh kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.

Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap(gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@ogh.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Zodat ze zich kunnen aanmelden voor dit event.

Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de OGh. Er zijn 3 soorten lidmaatschap.

Voor nadere informatie over het OGh lidmaatschap ga naar https://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@ogh.nl 

Telefoonnummer: 030-6997065
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.