Page contents in English, please

Avondprogramma APEX World

 

Zeist, 9 februari 2016

 

Uitnodiging APEX World op 7 en 8 maart 2016 op de SS Rotterdam

 

Het programma van het congres is inmiddels rond PROGRAMMA 7e APEX WORLD


Het organisatiecomité heeft zich ingezet om ook nu weer een goed congres neer te zetten en het beloven twee interessante dagen te worden.  AANMELDEN CONGRES

 

Avondprogramma

Op maandag  7 maart is er, na afsluiting van de eerste congres dag, een avondprogramma met een sfeervol  all-inclusive dinner-cruise op de raderstoomboot ‘De Majesteit’.  De Majesteit uit 1926 is de grootste nog varende raderstoomboot van Europa met een roemrijk verleden. Een unieke gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Inschepen om 18.30 vanaf de SS Rotterdam. De cruise  zal ons door de Rotterdamse havens voeren

Rond 22.00 uur is er ontschepen bij de SS Rotterdam. Degenen die nog tot in de kleine uurtjes Rotterdam willen verkennen zullen een de stadskant van Rotterdam kunnen ontschepen.

 

Het bestuur heeft ondanks een (nog) klein aantal deelnemers besloten de dinner cruise definitief door te laten gaan. Er is echter nog plek voor extra deelnemers! Tot en met zondag 6 maart kunt u zich hier nog voor aanmelden via de site. Daarna is de laatste kans 7 maart ’s ochtends bij de registratie voor de APEX World op de SS Rotterdam zelf. Er geldt geen beperking van het aantal deelnemers per organisatie.

 

De kosten voor deze all inclusieve-dinner cruise zijn € 100 p.p. ex btw. Na aanmelding ontvang je daarvan een separate nota. 

Meld je aan via deze site. 

Mocht jouw organisatie op jouw kosten eigen gasten willen uitnodigen voor deze exclusieve rondvaart stuur dan een mail met hun gegevens zoals voorletters, naam, organisatie. 

Ook externen zijn welkom. Zij kunnen zich aanmelden via https://www.ogh.nl/extern/?event=318


 

Algemene informatie: 

Congres locatie: SS Rotterdam  ROUTE

Hotelreservering SS Rotterdam: Als congresdeelnemer kunt u voor een speciaal tarief € 104 incl. ontbijt) uw hotelreservering boeken HOTEL RESERVEREN

 

Voor vragen neem contact op! 

E.secretariaat@ogh.nl
T.+31 30 6997065 
 
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.