Oracle Database Insights Forum

Oracle nodigt ook de OGh-leden uit voor het Oracle Database Insights Forum op 20 april 2016. 
 
The Future of Your Database – On-Premises and in the Cloud

Of het nu gaat om het ontwikkelen en implementeren van enterprise applicaties, het bouwen van slimmere database-architecturen, of het beheren van uw IT-infrastructuur, de eisen die worden gesteld aan een moderne database zijn voortdurend in ontwikkeling. Organisaties transformeren waarbij innovatie belangrijk is. Praktijkvoorbeelden en kennis van experts en branchegenoten kunnen u hierbij helpen.


Schrijf u vandaag nog in voor het Oracle Database Insights Forum, dat we in samenwerking met Intel organiseren, en ontdek de toekomstmogelijkheden voor uw database.
 
Oracle Database Insights Forum Video

Dit is uw kans:
  • Ontvang meer informatie over de nieuwste database-innovaties - en wat zij u en uw organisatie kunnen leveren.
  • Luister naar verschillende praktijkenvoorbeelden om het beste uit uw Oracle Database te krijgen - zowel on-premise als in de cloud.
  • Netwerk met klanten, Oracle experts en medewerkers.

Voor wie is het Oracle Database Insights Forum bedoeld?
Database Administrators, Architecten, IT specialisten en Testers. Speciaal voor Database Administrators organiseren wij de track: "Turning DBA's into Heroes". Speciaal voor (sr) IT Management en architecten organiseren wij de track: "Enable Business Transformation with Hybrid Cloud".
 
Meer informatie en registratie
Het Oracle Database Insights Forum vindt plaats op woensdag 20 april op ons kantoor in Utrecht. U kunt als genodigde kosteloos deelnemen, het aantal deelnemers is beperkt. Het Oracle Database Insights Forum is alleen voor klanten van Oracle.
 
Om uw registratie te prioritiseren willen we u vragen gebruik te maken van uw (eindgebruikers) e-mailadres en niet een persoonlijk e-mailadres.
 
 
Oracle Cloud Café 
Tijdens de lunch bieden wij u de mogelijkheid om in het Oracle Cloud Café kennis maken met de Oracle Cloud Services.
 
Oracle Cafe
 
 
Deel deze informatie
Kent u iemand in uw organisatie of omgeving die interesse heeft in het Oracle Database Insights Forum? Stuur dan deze link naar de website door. 
 
Het Oracle Database Insights Forum is een Nederlandstalig evenement en alleen voor klanten.