‘The 4th dimension of the database’ door Lucas Jellema (AMIS) op dinsdag 10 mei 2016

Tijd is altijd een belangrijk aspect geweest voor data in een database met onderwerpen als wanneer zijn gegevens gecreeerd, wanneer zijn ze geldig, hoe evolueren ze in de tijd.
De Oracle Database 12c versie voegt een aantal functies toe op het gebied van tijd en geschiedenis.
Het krachtige Flashback mechanisme is op velerlei vlakken verbeterd. De ondersteuning van Temporal Validity zorgt ervoor dat de database de juiste records kan tonen op basis van start en vervaldatum.
De nieuwe functies worden besproken en getoond.

Achtergrond:

Lucas Jellema, actief in IT (en met Oracle) sinds 1994. Oracle ACE Director voor Fusion Middleware. Consultant, trainer en docent op diverse gebieden, waaronder Oracle Database (SQL en PL/SQL), Service Oriented Architecture, BPM, ADF, JavaScript, Java in verschillende vormen en vele andere dingen. Auteur van het Oracle Press boeken: Oracle SOA Suite 11g Handbook en Oracle SOA Suite 12c Handbook. Frequent presentator op conferenties zoals JavaOne en Oracle OpenWorld.


Programma:
18.30 ontvangst met broodjes etc. Koffie/ thee kan getapt worden bij de automaten. Het is helaas niet mogelijk warme gerechten te serveren (dieetwensen s.v.p. voor 6 mei doorgeven aan secretariaat@ogh.nl)

19.00 start programma
20:30 tijd voor discussie, napraten etc.

21.00 afsluiting met borrel

Toegang gratis Leden OGh
Locatie: Oracle, Hertogswetering 163-167, Utrecht

Dieetwensen svp voor 6 mei doorgeven aan secretariaat@ogh.nl
Meld je zo snel mogelijk aan.
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.