SIG Cloud Application Foundation

Op 28 september staat de "SIG Cloud Application Foundation” gepland. 

Programma: 

4:45 - 5:00 uur: Inloop

5:00 - 6:00 uur: Presentatie "WebLogic Server stabiliteit: Analyseer en voorkom stuck threads"

6:00 - 6:40 uur: Eten

6:45 - 7:45 uur: Presentatie "Het beheer van Oracle Fusion Middleware infrastructuren"

7:45 - 9:00 uur: Borrel


"Weblogic Server stabiliteit: Analyseer en voorkom stuck threads" - door Maarten Smeets (AMIS) en Ankur Arora (Qualogy)
Stuck threads zijn een belangrijke oorzaak van stabiliteitsproblemen op WebLogic Server omgevingen. Beheerders en ontwikkelaars die hiermee geconfronteerd worden, weten vaak niet goed wat ze hiermee moeten. In deze presentatie gaan we het hebben over wat stuck threads precies zijn en hoe je ze kan detecteren. Vervolgens gaan we laten zien hoe je de hoofdoorzaak van een stuck thread kan bepalen en welk gereedschap je hierbij kan helpen. We zullen uitleggen hoe je workmanagers kan gebruiken om de gevolgen van stuck threads in een applicatie te beperken. Tevens zullen we een aantal patronen laten zien die je kan toepassen om stuck threads te voorkomen. De volgende keer wanneer je een stuck thread tegenkomt weet je wat te doen! 


"Het beheer van Oracle Fusion Middleware infrastructuren" - door Edwin van der Veen en Nicolay Moot (Transfer Solutions)
Edwin van der Veen en Nicolay Moot, beide Fusion Middleware beheerders, vertellen uit eigen ervaring over beheer van complexe Oracle Middleware infrastructuren. Tijdens de presentatie wordt gekeken naar:

* High availability

* Release van software
* Memory Management
* Remote monitoring (met Rest Data Services)
* Security
* Patching
* Scripting

Datum: Woensdag 28 september 2016
Locatie: Oracle Nederland, Hertogswetering 163-167, Utrecht
Parkeren: The Wall P3, bij vertrek kunt u zelf uw parkeerkaart stempelen
Voor broodjes wordt gezorgd. Heeft u speciale dieetwensen? Gelieve deze vóór 27 september 2016 door te geven via secretariaat@ogh.nl
 


Leden OGh kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.


Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap(gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@ogh.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Zodat ze zich kunnen aanmelden voor dit event. Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de OGh.

Er zijn 3 soorten lidmaatschap. Voor nadere informatie over het OGh lidmaatschap ga naar https://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@ogh.nl.

Tel. 030 699 7065
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.