What's new in Oracle JET & Oracle JET in the Wild

Op dinsdag 4 oktober zal er een themabijeenkomst over Oracle JET plaatsvinden. Deze avond zal uit twee delen bestaan.

Allereerst spreekt Oracle JET product manager Geertjan Wielenga over de nieuwste ontwikkelingen rond Oracle JET.


Na de pauze neemt het team van Contribute
uit België het over. Zij laten zien wat zij met Oracle JET in de praktijk aan het doen zijn. Onderstaand een inleiding van wat u van hen kunt verwachten:

De grootste container behandelaars van de Haven van Antwerpen, die samen zo'n 80% van het totale containervolume dat Antwerpen in of uit gaat behandelen, willen een gebruiksvriendelijke app voor hun klanten. Om de vrachtwagenchauffeurs van die klanten vlot naar de locatie van hun container te begeleiden werd een hybride mobile app gebouwd met de hulp van Oracle JET en Oracle REST Data Services (ORDS). Met die app krijgen de chauffeurs (aan de hand van een container nummer) de juiste terminal en adresgegevens te zien. Omdat het terugkeren van een verkeerde terminal naar de juiste terminal erg veel tijd kost, winnen zij veel tijd met deze app.

De mobiele app is volledig in Oracle JET gebouwd en wordt mobiel gemaakt door het Cordova platform. Voor integratie met de back-end services wordt beroep gedaan op ORDS die REST-API's levert bovenop de Oracle database objecten. Dit maakt dat deze oplossing in licentiekosten laag gehouden kan worden en toch schaalbaar is. De uitdaging in dit project zit in het herkenbaar maken van de gebruiker van de app, de prestatie bovenop de grote hoeveelheid data en de volatiliteit ervan. Deelnemers kunnen tijdens de sessie meekijken hoe de app is gebouwd, waar de uitdagingen en oplossingen liggen en welke architectuur tot een succesvol project kan leiden.

Programma:
18:30 ontvangst met broodjes etc. (dieetwensen s.v.p. vóór 30 september 2016 doorgeven)
19:00 start programma
21:00 afsluiting met borrel

Spreker: Geertjan Wielenga (Oracle), Filip Huysmans (Contribute), Wim Vande Casteele (Contribute), en Nabil Makhout (Contribute)
Datum: dinsdag 4 oktober 2016
Aanvang: vanaf 18.30 uur
Locatie: Oracle, Hertogswetering 163-167, Utrecht
Parkeren: De Wall P3. Bij vertrek kunt u zelf uw parkeerkaart stempelen bij de balie.
Aanmelden bij voorkeur voor 30 september 2016


Leden OGh kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.

Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap(gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@ogh.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Zodat ze zich kunnen aanmelden voor dit event.

Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de OGh. Er zijn 3 soorten lidmaatschap.

Voor nadere informatie over het OGh lidmaatschap ga naar https://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@ogh.nl.


Telefoonnummer: 030-6997065

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.