BIWA SIG op dinsdag 11 oktober


De OGh organiseert in samenwerking met de
BIWA SIG (Special Interest Group) een meeting bij Oracle op dinsdagavond 11 oktober 2016. Binnen de BIWA SIG worden diverse onderwerpen en thema's behandeld binnen de vakgebieden Business Intelligence (BI) en Data Warehousing (WA). In Oracle termen vertaalt zich dat in Business Analytics en Data Integration.

Tijdens deze avond zullen er twee producten (Oracle BI Cloud Services en Oracle Data Visualization ) uit de Oracle Business Analytics suite aan bod komen.

De volgende onderwerpen zullen behandeld worden.

Qcompany presenteert; "Chickens in the Cloud"
Oracle BI Cloud Services werd bij één van de grootste fastfoodketens geïmplementeerd in minder dan twee maanden tijd door Qcompany B.V.
Een presentatie over hoe je succesvol een Oracle Cloud Business Intelligence Platform realiseert op miljoenen rijen data.

BI Modernization (hands-on) Workshop
Samen met Oracle NL organiseren wij een hands-on workshop over BI Modernisering. Doe mee aan deze workshop en ervaar vanaf uw eigen laptop (liefst 8 GB geheugen of meer) met de onlangs vrijgegeven Data Visualization Desktop wat Oracle Data Visualization voor u kan betekenen!
U kunt de software hier downloaden.

Wegens het krappe tijdschema is het van belang dat iedereen om 19:00 uur bij het begin van de workshop een werkende omgeving op zijn laptop heeft.

Voor diegene die onvoldoende tijd hebben gehad om de software te installeren en de omgeving werkend te krijgen, biedt de OGh vanaf 17:00 een ruimte aan om daar de laptop in te richten en alles alsnog werkend te krijgen.

De ruimte biedt plaats aan 30 deelnemers. Schrijf je daarom op tijd in als je deze sessie wilt bijwonen.

Voor een eventuele vraag over deze sessie stuur een mail naar Daan Bakboord (
dbakboord@quistor.com) met 11 oktober in de mail header ter snelle herkenning.
Meld u nu aan!


Programma:
18.30 ontvangst met broodjes etc. (dieetwensen svp voor 7 oktober doorgeven aan secretariaat@ogh.nl)
19.00 start programma
21.00 afsluiting met borrel

Datum: Dinsdag 11 oktober 2016
Locatie: Oracle, Hertogswetering 163 - 167, Utrecht
Voor broodjes wordt gezorgd (het is helaas niet mogelijk warme gerechten te serveren. Dieetwensen graag doorgeven voor vrijdag 7 oktober secretariaat@ogh.nl)
Parkeren: De Wall P3. Bij vertrek kunt u zelf uw uitrijkaart afstempelen bij de balie.
Aanmelden bij voorkeur voor 3 oktober.

Leden OGh kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.

Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap(gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@ogh.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Zodat ze zich kunnen aanmelden voor dit event. 
Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de OGh.

Er zijn 3 soorten lidmaatschap. 
Voor nadere informatie over het OGh lidmaatschap ga naar https://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@ogh.nl

Tel. 030 6997065

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.