SIG Identity & Access Management

Let op: In de eerste e-mail is per abuis een verkeerde datum gecommuniceerd. De juiste datum is 2 november 2016

Identity & Access Management is een cruciaal onderdeel binnen Oracle Fusion Middleware. De kennis hierover binnen organisaties is echter over het algemeen verspreid. Een Special Interest Group biedt professionals op dit gebied een platform voor het delen van kennis en ervaring. Deze SIG focust voornamelijk op de Oracle producten Oracle Identity Manager, Oracle Access Manager, en Oracle Mobile Security Suite. Daarnaast kunnen ook andere security onderwerpen aan de orde komen. Dit is een uitgelezen kans om de Oracle IAM kennis binnen uw organisatie te versterken met ervaring uit de praktijk.


Dit alles gebeurt onder de vlag van de Oracle Gebruikersclub Holland (OGh).

Op 2 november 2016 wordt de volgende bijeenkomst van deze SIG gehouden. Het thema is deze keer Oracle Open World in a Nutshell. We zullen de laatste ontwikkelingen horen en demonstraties zien op het gebied van Identity Cloud Service en Oracle Identity Management 12c. 

Agenda:
17:30 Maaltijd met luxe sandwiches, fruit etc. (helaas is het niet mogelijk warme maaltijden te verzorgen, dieetwensen graag tijdig aan secretariaat doorgeven).
18:00 OIM 11gR2 Update - PS3 Key Enhancements - Ian Davie, Oracle
18:45 OIM 12c Update - Ian Davie, Oracle
19.30 IDCS - Willem de Pater, Oracle
20:15 Napraten, netwerken en borrelen

Locatie: Oracle Nederland, Hertogswetering 163-167, Utrecht
Parkeren bij “the Wall” P3. Na afloop kunt u uw parkeerkaart zelf stempelen.
Afmelden: Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan ontvangen wij uw afmelding graag 36 uur van tevoren, dit i.v.m. de te bestellen catering.

Contact: Richard Voorintholt (06-12251951)

Leden OGh kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.

Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap (gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@ogh.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Zodat ze zich kunnen aanmelden voor dit event. Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de OGh.

Er zijn 3 soorten lidmaatschap. Voor nadere informatie over het OGh lidmaatschap ga naar https://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@ogh.nl.

Tel. 030 699 7065
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.