Oracle PaaS Licensing for Dummies

Oracle PaaS Licensing for Dummies

- alles wat u moet weten maar niet weet aan wie te vragen.

Korte inhoudsbeschrijving:
In deze overviewsessie worden de basis van de beprijzing van Oracle PaaS en IaaS Services gepresenteerd. Oracle’s software licensering staat bekend als complex, ondoorzichtig én risicovol. Heeft Oracle de kans gegrepen om voor Cloud Subscriptions een nieuwe start te maken en eenvoudige, begrijpelijke prijzen op te zetten zonder risico’s voor de klant? Deze
sessie geeft u inzicht in de begrippen, voorwaarden, prijsstructuren, meeteenheden , afhankelijkheden die Oracle hanteert. Verder nuttige tips en tricks om zo kosteneffectief mogelijke de PaaS Cloud services te kunnen inzetten, concrete rekenvoorbeelden die inzicht geven in de kosten en uitleg over de door Oracle gehanteerde contracten en SLA’s. 

 Biografie spreker:
Ise Douwes is cloud service specialist bij Qlouded een Oracle Partner die anderhalf jaar gelden gestart is geheel gespecialiseerd op implementatie van en ondersteuning voor Oracle PaaS Cloud Services. Daarvoor was hij 10 jaar directeur van Quobell een Oracle partner gericht op consultancy en detachering rond Oracle technologie. Hij is sinds 2009 Penningmeester van de OGh.

Agenda
18.30 uur: inloop en registratie (voor broodjes wordt gezorgd, dieetwensen gelieve voor 23 januari 2017 doorgeven aan secretariaat@ogh.nl)
19:00 uur: start programma
21:00 uur: borrel en napraten

Locatie: Oracle Nederland, Hertogswetering 163-167, Utrecht
Parkeren bij “the Wall” P3. Na afloop kunt u uw parkeerkaart zelf stempelen.
Afmelden: Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan ontvangen wij uw afmelding graag 36 uur van tevoren, dit i.v.m. de te bestellen catering.

Leden OGh kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.

Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap (gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@ogh.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Zodat ze zich kunnen aanmelden voor dit event. Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de OGh.

Er zijn 3 soorten lidmaatschap. Voor nadere informatie over het OGh lidmaatschap ga naarhttps://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@ogh.nl.

Tel. 030 699 7065

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.