Ravello introductie , met hands-on activiteiten!

VMware virtuele machines zonder aanpassingen in de (Oracle) Cloud ? Elke virtuele omgeving inclusief de netwerk topologie in de public Cloud zonder aanpassingen of re-design? Snel grote aantallen multi-tier omgevingen uitrollen, volledig gelijk en geïsoleerd, voor test, development, training en demonstraties? Snelheidsmetingen op router niveau, maar dan in de Cloud?

Oracle's Ravello product heeft zeer grote voordelen ten opzichte van reguliere Computer of IaaS aanbiedingen in gebruiksgemak, uitrol en vooral compatibiliteit met bestaande desktop en server virtualisatieomgevingen zoals VMware en KVM. Alleen dan gewoon in de Cloud, zonder investeringen vooraf, achteraf betaald per uur in plaats van per maand.

Ontwerp, deel en start via de gebruikersvriendelijke grafische interface waarbij onderdelen van een applicatie (zoals een database, een router, een server of een client) eenvoudig via drag-and-drop samengevoegd kunnen worden. Daarna is het alleen maar opstarten. Misschien maar 1 keer, maar ook 10 keer of 50 keer.

Tijdens de sessie worden de belangrijkste zaken van het Ravello product behandeld. De sessie is gericht op een technisch publiek en bevat veel handvaten die gebruikt kunnen worden om voordelen en nadelen van het product in te kunnen schatten.


Robert Pastijn zal de introductie doen en u begeleiden met de hands-on activiteiten.


Robert Pastijn is al vaak betrokken geweest bij OGH–avonden en presentaties.

Hij werkt bij Oracle in de groep ‘DB Platform technology Solutions’.

 
Programma:
18.00 uur: Ontvangst met broodjes (dieetwensen graag uiterlijk voor 3 maart doorgeven)
18.30 uur: Start programma, IaaS en Ravello introductie
19.00 uur: Pauze
19.15 uur: Ravello hands-on
20.45 uur: Borrel en napraten

Locatie: Oracle Nederland, Hertogswetering 163-167, Utrecht
Parkeren bij “the Wall” P3. Na afloop kunt u uw parkeerkaart zelf stempelen.
Afmelden: In verband met de te bestellen catering ontvangen wij uw afmelding graag ten minste 8 uur van tevoren. Meldt u zich niet tijdig af dan zijn wij genoodzaakt een No-Show tarief van €37,50 (excl. BTW) in rekening te brengen.

Leden OGh kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.

Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap (gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@ogh.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Zodat ze zich kunnen aanmelden voor dit event. Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de OGh.

Er zijn 3 soorten lidmaatschap. Voor nadere informatie over het OGh lidmaatschap ga naar https://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@ogh.nl.

Tel. 030 699 7065
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.