Page contents in English, please

APEX World 2017: from JET to Cloud


APEX World 2017: from JET to Cloud: everything you need to know to build and deploy up to date, modern & attractive APEX applications.

PROGRAMMA    ABSTRACTS   FOTO'S


Op 30 en 31 maart 2017 staat alweer het 8e APEX World congres gepland. Het succesvolle tweedaags concept van vorig jaar zal dit jaar worden voortgezet en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Het congres zal wederom plaatsvinden op de ss Rotterdam en keynote sprekers zijn: Michael Hichwa - de bedenker van APEX (Vice President of Software Development, Oracle), Hilary Farrell en Shakeeb Rahman.
 

Michael Hichwa
VP Software Development,
Oracle
Hilary Farrell
Consulting Member
of Technical Staff, Oracle
Shakeeb Rahman
UI Architect,
Oracle

 

Dit jaar kunt u naast het gebruikelijke programma ook deelnemen aan het avondprogramma dat bij uw toegangskaart zit inbegrepen. Er wordt een heerlijk diner geserveerd in de feestelijke Grand Ballroom op de ss Rotterdam.

De OGh is overgegaan op een nieuw betaalsysteem. Dit betekent dat u de entreeprijs direct dient te voldoen door middel van iDeal of een credit card. Daarnaast is er op veler verzoek ook gezorgd voor uitrijkaarten. De kosten voor het congres vindt u in het overzicht onderaan deze pagina.

De ss Rotterdam heeft hotelkamers voor bezoekers van APEX World gereserveerd. U kunt met behulp van deze link een hotelkamer reserveren.

Let op: het kan zijn dat andere aanbieders afwijkende prijzen hanteren. Via dit formulier boekt u rechtstreeks bij de ss Rotterdam.


Route naar het schip
De ss Rotterdam is makkelijk te bereiken en wordt aangegeven op de ANWB borden. Voor de volledige routebeschrijving kunt u de website raadplegen: http://ssrotterdam.nl/over-het-schip/bereikbaarheid/ 
Grand Ballroom ss Rotterdam

 

Prijzen APEX World 2017:

Soort lidmaatschap

Aantal personen toegang

Prijs (excl. BTW)

Individueel

1

€ 175,00 p.p.

Bedrijfslid

3

€ 175,00 p.p.

Premium

6

€ 175,00 p.p.

Extra kaarten boven lidmaatschap

 

€ 300,00 p.p.

 

 

 

Niet-lid

 

€ 475,00 p.p.

 

 

 

Korting sponsoren extra kaarten

 

€ 100,00 p.p.

 

Indien het niet mogelijk is direct te betalen, neemt u dan contact op met het secretariaat.


Instructie voor deelname van 2 verschillende personen van dezelfde organisatie: 
Persoon 1 op dag 1 en persoon 2 op dag 2

  • Collega 1 dient officieel aangemeld te worden via de website van OGh voor het congres op 30 en 31 maart.
  • Hij/zij  ontvangt een automatisch gegenereerde bevestigingsmail met een inschrijfnummer (gekoppeld aan de naam).
  • Collega 2 meldt zich per email schriftelijk aan bij secretariaat@ogh.nl onder vermelding van inschrijfnummer collega 1, voornaam, bedrijfsnaam, persoonlijk emailadres en telefoonnummer.
  • Collega 2 ontvangt persoonlijk van het secretariaat een bevestigingsmail dat er een gedeelde kaart zal klaarliggen op dag 2.
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.