Outsystems op de Oracle Stack

Op woensdag 19 april organiseert de OGh een themabijeenkomst met als onderwerp Outsystems op de Oracle Stack.

Tijdens deze sessie beginnen we met een korte introductie over OutSystems en het draaien van het OutSystems platform op een Oracle stack (Oracle Linux, WebLogic en Oracle Database). Daarna gaan we verder in op de installatie van OutSystems op een Oracle stack en delen daarbij onze ervaringen met de installatie, waarbij we ook kijken naar de upgrade van een OutSystems platform server.

Vervolgens gaan we dieper in op de database schemas en metadata tabel structuur die door het OutSystems platform gebruikt worden. Daarbij kijken we ook naar hoe het OutSystems deployment proces wijzigingen op de database doorvoert en de manier waarop OutSystems omgaat met backwards-compatibility. 

Als laatste bespreken we een aantal praktische zaken waar wij tegenaan liepen tijdens de installatie van de OutSystems platform server en het ontwikkelen van OutSystems applicaties, specifiek voor de Oracle stack.
* Korte introductie OutSystems
* OutSystems op een Oracle stack - Oracle Linux, Oracle WebLogic 12c en Oracle database
* Installatie en upgrade volgens best practices OutSystems
* Database schemas en metadata tabel structuur
* Database wijzigingen bij deployment
* Praktische informatie bij installeren OutSystems en ontwikkelen van OutSystems applicaties

Datum: Woensdag 19 april 2017
Spreker: Marcel Lambrechts, Quobell
Locatie: Oracle, Hertogswetering 163-167, Utrecht
Parkeren: Bij "The Wall" P3. Na afloop kunt u uw parkeerkaart zelf stempelen.
Afmelden: In verband met de te bestellen catering ontvangen wij uw afmelding graag ten minste 8 uur van tevoren. Meldt u zich niet tijdig af dan zijn wij genoodzaakt een No-Show tarief van €37,50 (excl. BTW) in rekening te brengen.

Agenda:
18.30 uur: Inloop met broodjes (dieetwensen e.d. graag doorgeven vóór 17 april)
19.00 uur: Start programma
21.00 uur: Napraten en borrel 

Leden OGh kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.

Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap (gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@ogh.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Zodat ze zich kunnen aanmelden voor dit event. Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de OGh.

Er zijn 3 soorten lidmaatschap. Voor nadere informatie over het OGh lidmaatschap ga naar https://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@ogh.nl.

Tel. 030 699 7065
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.