Data visualisatie; de valkuilen en uitdagingen

Op donderdag 25 januari organiseren we vanuit de BIWA SIG een Meetup. Het thema is; Data visualisatie de valkuilen en uitdagingen.

Floor Urbanus van de Gemeente Den Haag komt een verhaal vertellen over hoe je om moet gaan met het visueel presenteren van Data. Daar zitten een aantal valkuilen en uitdagingen aan. Door goed gebruik van visualisaties kunnen gegevens beter getoond worden en zo betere informatie geven.

De presentatie zullen we verder verduidelijken door gebruik te maken van Oracle Business Analytics Tooling (OBIEE en Oracle Data Visualization).

Even voorstellen

Ik ben Floor Urbanus werkzaam bij de Gemeente Den Haag als BI Consultant. Sinds 1982 werkzaam in Gemeente land. In 2007 in aanraking gekomen met BI. Sinds 2014 werkzaam bij de Gemeente Den Haag.

Ik hou mij voornamelijk bezig om de informatie vraag om te zetten naar een BI oplossing en data visualisatie van management gegevens.

Datum: 25 januari 2018
Locatie: Oracle, Utrecht - Hertogswetering 163-167
Parkeren: Bij "The Wall" P3. Na afloop kunt u uw parkeerkaart zelf stempelen.

Programma:
18:00 uur inloop, voor broodjes wordt gezorgd
18:30 uur aanvang programma
20:30 uur borrel en napraten
Parkeren: Bij "The Wall" P3. Na afloop kunt u uw parkeerkaart zelf stempelen.

Afmelden: In verband met de te bestellen catering ontvangen wij uw afmelding graag ten minste 8 uur van tevoren. Meldt u zich niet tijdig af dan zijn wij genoodzaakt een No-Show tarief van €37,50 (excl. BTW) in rekening te brengen.====

Leden nlOUG kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze via de website.
Niet-leden die interesse hebben kunnen zich aanmelden voor een aspirant lidmaatschap (gratis) voor 1 maand. Ze kunnen een verzoek aan secretariaat@nloug.nl richten en ontvangen dan de inloggegevens. Na afloop van die maand vervalt het aspirant lidmaatschap automatisch maar het kan dan desgewenst omgezet worden in een lidmaatschap van de nlOUG.
Er zijn 3 soorten lidmaatschap. Voor nadere informatie over het nlOUG lidmaatschap ga naar https://www.ogh.nl/wordlid.aspx of mail naar secretariaat@nloug.nl.
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.