Page contents in English, please

9th APEX World 22 & 23 March 2018 – ‘A Deep Dive into Low Code’We zijn verheugd u te kunnen melden dat ’s werelds grootste APEX only evenement ook in 2018 weer georganiseerd wordt. Een unieke gelegenheid om uw APEX kennis te verdiepen, te netwerken en mede APEX ontwikkelaars te ontmoeten. Daarnaast is het APEX-ontwikkelteam met maar liefst 4 leden vertegenwoordigd. Er zullen keynote presentaties gegeven worden door David Peake, Shakeeb Rahman, Anthony Rayner en John Snyders.

David Peake

Shakeeb Rahman

Anthony Rayner

David Peake

David Peake

Shakeeb Rahman

Anthony Rayner

John Snyders

Product Manager APEX

Software Development Manager

Principal Member of Technical Staff

Principal Software Engineer

Oracle APEX

Oracle APEX

Oracle APEX

Oracle

 

APEX World 2018 zal wederom op de SS Rotterdam plaatsvinden. Zoals u van ons gewend bent wordt er voor een gebalanceerd programma gezorgd. We hebben het al verklapt, maar dit jaar zal er zelfs een aparte “Deep Dive” track zijn. In deze track worden technisch diepgravende presentaties gegeven, speciaal voor die deelnemers die al jaren meelopen in de APEX-wereld en geen introductie meer nodig hebben.
 
Open Mic Night
Als je naar APEX World 2018 op de SS Rotterdam gaat, sluit dan ook aan bij de Open Mic Night op donderdag van 20:00 tot 22:00.

Iedereen is welkom om gedurende ca. vijf minuten zijn of haar werk te laten zien. Het is dan ook aan te raden om je eigen laptop hiervoor mee te nemen. Ook als je zelf niets wilt laten zien is deze Open Mic Night interessant. Wellicht wordt je op ideeën gebracht of krijg je nieuwe inspiratie. 
 
APEX Open Mic Night
Locatie: SS Rotterdam
Tijd: 20:00 tot 22:00
 
Hotel boeken?
Wilt u een hotelkamer boeken op de ss Rotterdam? Dat kunt u doen via deze link: 
https://ssrotterdam.com/special/apex-world-2018/ (wij kunnen niet garanderen dat dit de beste prijs is).


Het programma is inmiddels bekend! Neem een kijkje en bepaal welke presentaties voor u interessant zijn.
 

PROGRAMMA   ABSTRACTS


STUDENT TRACK


DOWNLOAD PROGRAM DAY 1 (PDF)  DOWNLOAD PROGRAM DAY 2 (PDF)Soort lidmaatschap

Aantal personen toegang

Prijs*

Individueel

1

€ 225,- p.p.

Bedrijfslid

3

€ 225,- p.p.

Premium

6

€ 225,- p.p.

Extra kaarten boven lidmaatschap

 

€ 300,- p.p.

Niet-lid

 

€ 475,- p.p.

Korting sponsoren extra kaarten

Afhankelijk van sponsorship

€ 75,- p.p.

     


*Alle bedragen zijn exclusief 21% B.T.W.

 
Mocht u gebruik willen maken van deelkaarten, neemt u dan contact op met secretariaat@nloug.nl.

 

Ook dit jaar zijn de tickets weer "all-inclusive", dat wil zeggen dat naast deelname aan het congres, er voor lunch wordt gezorgd, u deel mag nemen aan het avondprogramma en u gratis mag parkeren.

Zoals u van ons gewend bent verzorgen wij ook dit jaar weer een onderhoudend avondprogramma. De feestelijke Grand Ballroom op de ss Rotterdam biedt een mooie plek met uitzicht op het water en de ondergaande zon. Op deze manier kunt u na een intensieve congres dag nog even bijpraten met uw collega’s onder het genot van een hapje en een drankje zodat u niet tijdens de drukke spits hoeft aan te sluiten in de file. 
Daarnaast zijn wij verheugd te kunnen aankondigen dat het gelukt is om Meike van der Veer te boeken voor het avondprogramma. Meike heeft bekendheid verworven als één van de finalisten van de eerste editie van The Voice Of Holland en is een veelgevraagde artiest. Zij zal in een intieme setting samen met haar pianist gedurende de avond verschillende sessies verzorgen.


Zorg dat u erbij bent!

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.
Inschrijving is gesloten. Bel evt. via 030-6997065 of er nog plek is.