Page contents in English, please

Tech Experience 2018 op 7 & 8 juni in de Rijtuigenloods – “The Cloud is Next”

 

Wegens groot succes heeft de NL Oracle User Group besloten ook in 2018 het Tech Experience event te organiseren; hét congres waar de complete Oracle Technology Stack aan bod komt.


Voorheen bestond dit congres uit de twee losse congressen Fusion Middleware Experience en DBA dag. Vorig jaar vond de Tech Experience voor het eerst plaats, met vele positieve reacties als resultaat.

Het programma is nog niet helemaal rond, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier geven met de bevestigde keynote sprekers; Amit Zavery & Penny Avril.


  
 Amit Zavery Penny Avril
 Executive Vice President Vice President of Product Management
 Oracle Cloud Platform Oracle Database


Tech Experience 2018 zal ook dit jaar plaatsvinden in de industriële Rijtuigenloods te Amersfoort. Het organisatiecomité is momenteel erg druk met het beoordelen van de ruim 150 ingezonden papers, dus er kan weer een vol programma worden verwacht met klantpresentaties alsmede technische presentaties van interessante sprekers waaronder ACEs & ACE Directors.


Het congres omvat alle onderwerpen, zoals Internet of Things, Database-as-a-Service, Chatbots, Javascript/Angular, Blockchain, Cloud Services, etc. Voor elk van deze onderwerpen hebben we sessies die hier aan gerelateerd kunnen worden, van DBA tot Cloud en alles daar tussen. Tevens zijn we druk bezig om een aantal hands on labs voor te bereiden, waardoor deelnemers de nieuwe Cloud producten ook zelf kunnen uitproberen!


De tickets zijn “all-inclusive”, dat wil zeggen dat naast deelname aan het congres, er voor lunch wordt gezorgd, u deel mag nemen aan het avondprogramma en u gratis mag parkeren.


Zorg dat u erbij bent!


Ticketprijzen:
 

Soort lidmaatschap

Aantal personen toegang

Prijs

Individueel

1

€ 225,- p.p.

Bedrijfslid

3

€ 225,- p.p.

Premium

6

€ 225,- p.p.

Extra kaarten boven lidmaatschap

 

€ 300,- p.p.

 

 

 

Niet-lid

 

€ 475,- p.p.

 

 

 

Korting sponsoren extra kaarten

 

€ 75,- p.p.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar tegen een early bird korting van € 50,00

 

 

 

 
Huidige status: 30 aanmeldingen van maximaal 300.

Bent u nlOUG-lid? Klik hier om in te loggen.

Bent u geen nlOUG-lid? Klik dan hier om het aanmeldingsformulier in te vullen en te betalen »