Page contents in English, please

Tech Experience 2018 “The Cloud is Next”

Tech Experience 2018 op 7 & 8 juni in de Rijtuigenloods – “The Cloud is Next”

 

 


Wegens groot succes heeft de NL Oracle User Group besloten ook in 2018 het Tech Experience event te organiseren; hét congres waar de complete Oracle Technology Stack aan bod komt.

Voorheen bestond dit congres uit de twee losse congressen Fusion Middleware Experience en DBA dag. Vorig jaar vond de Tech Experience voor het eerst plaats, met vele positieve reacties als resultaat.

De call for papers staat nog open, dus wil je een bijdrage leveren aan dit congres, stuur je abstract dan in via
tech18.nl. Dit kan tot en met 7 januari 2018.

Tech Experience 2018 zal ook dit jaar plaatsvinden in de industriële Rijtuigenloods te Amersfoort. We kunnen de keynote sprekers nog niet bekend maken, maar deze zullen net als vorig jaar zorgen voor interessante presentaties. Daarnaast verwachten wij weer een vol programma met klantpresentaties alsmede technische presentaties van ACEs, ACE Directors en dit jaar ook Developer Champions.


We zullen diverse onderwerpen behandelen, waaronder Internet of Things, Database-as-a-Service, AI & Chatbots, Javascript/Angular, Blockchain en Cloud Services (IaaS / PaaS en SaaS). Voor elk van deze onderwerpen hebben we sessies die hier aan gerelateerd kunnen worden, van DBA tot Cloud en alles daar tussen. Tevens zijn we druk bezig om een aantal hands on labs voor te bereiden, waardoor deelnemers de nieuwe Cloud producten ook zelf kunnen uitproberen!


De tickets zijn weer “all-inclusive”. Dat wil zeggen dat naast deelname aan het congres, er voor lunch wordt gezorgd, je deel mag nemen aan het avondprogramma en gratis voor de deur geparkeerd mag worden.

 

Zorg dat je erbij bent!


Ticketprijzen: 

Soort lidmaatschap

Aantal personen toegang

Prijs

Individueel

1

€ 225,- p.p.

Bedrijfslid

3

€ 225,- p.p.

Premium

6

€ 225,- p.p.

Extra kaarten boven lidmaatschap

 

€ 300,- p.p.

 

 

 

Niet-lid

 

€ 475,- p.p.

 

 

 

Korting sponsoren extra kaarten

 

€ 75,- p.p.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar tegen een early bird korting van € 50,00

 

 

 

 
Huidige status: 11 aanmeldingen van maximaal 300.

Bent u nlOUG-lid? Klik hier om in te loggen.

Bent u geen nlOUG-lid? Klik dan hier om het aanmeldingsformulier in te vullen en te betalen »