DBA-DAG High Availability

DBA Dag 3 november 2009  FIGI Zeist
(opening 09.00 uur registratie vanaf 08.30 / afsluitende borrel van 16.40 - 17.40)

    
Extra, Extra, Extra!

Op 3 november 2009 organiseert de OGh voor het eerst de OGh DBA dag.
Dit is een nieuw soort bijeenkomst met veel diepgang, inhoud en ontmoetingen met vakgenoten.
Deze eerste keer staat geheel in het teken van High Availability.

Echter onze eigen availability kon de gebruikersvraag niet aan!

De OGh DBA dag op 3 november…. groeit uit zijn jas!  Binnen één week was het evenement vol maar de request queue bleef zich vullen.
Daarom is besloten het evenement te verhuizen naar Figi in Zeist. We kunnen daar tot maximaal 120 personen uitbreiden.

Wat High Availability is hoeft geen introductie. Maar hoe High Availability werkt, daar kun je nooit genoeg van weten. Daarom heeft de OGh een programma opgezet met louter zeer ervaren sprekers.
 
CERN

We beginnen met Maria Girone van CERN uit Zwitserland. Met hun deeltjesversneller verleggen ze de grenzen van onze wetenschappelijke kennis. Jaarlijks produceren ze 15 miljoen peta-byte informatie, die ze bijna real-time doorrekenen op hun computing grid met 100.000 processoren in 33 landen. Ze hebben meer dan 280 databases draaien die ze continue operationeel houden. Maria geeft ons een kijkje achter de schermen van deze gigantische infrastructuur.

 

Laatste technologie

Het programma gaat verder. Updates rondom de laatste patches en bugs vanuit Oracle. What’s new in 11.2 door Rene Kundersma. Dat alles nog voor de lunch!

In de middag hebben we twee parallelle tracks. Track 1 staat in het teken van crash & recovery. Track 2 gaat dieper in op de technologie.

 

Crash & recovery

In de crash & recovery track presenteert Arnoud Roth (Inter Access) hun specialistische ervaring met crashes en recovery. Bernhard de Cock Buning (GRID-IT) vertelt over Data Guard en de new features ervan binnen 11g.

 

Technology

In de technology track spreekt Rob Zoeteweij (Zoeteweij Consulting) over OEM Grid Control, Rob den Braber (GRID-IT) over Oracle VM en High Availability. Na een korte pauze komt de Oracle Eminence Toon Koppelaars (RuleGen) over In-Flight PL/SQL Deployment en Ronald Rood (Ciber) over Oracle Scheduler.

 

Locatie

U bent die dag te gast in Hotel Theater FIGI, 't Rond 2, in Zeist.

 

Wil je erbij zijn?

Kortom een bijzonder evenement op een bijzondere locatie. Interactie en inhoud. Je ontmoet je vakgenoten van hoog niveau. Om de interactiviteit te waarborgen kunnen we maximaal 120 deelnemers welkom heten. Vooralsnog zijn er 40 extra plaatsen beschikbaar. Ben je daarom geïnteresseerd, schrijf je dan snel in. De toegang is gratis en alleen voor leden van de OGh (max. 3 leden per lidmaatschap)!
Er is plaats voor 120 personen en vol = vol*

 
*Bij overinschrijving worden de leden op de wachtlijst geplaatst. De verwachting is dat er veel belangstelling voor deze DBA dag zal zijn en er wordt dan ook aangedrongen u af te melden als u onverhoopt verhinderd bent zodat leden op de wachtlijst ook een kans krijgen.
Bij no show (zonder afmelding) zal een bedrag van € 150.00 in rekening worden gebracht.

 

De OGh heeft nu ook een group op LinkedIn. Meld je aan via
http://www.linkedin.com/e/gis/111008/5CC47D5736D2 
en laat zien dat je lid bent


 

 
U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.
Het evenement heeft al plaatsgevonden.