SIG: CAF

Deze SIG is een onderdeel van de Fusion Middleware SIGs binnen de OGh. De Fusion Middleware SIGs zijn een combinatie van verschillende technologieën binnen de Oracle Stack. De Oracle Fusion Middleware is rondom de wereld, maar voornamelijk in Nederland een grote speler in het integreren van Cloud en lokale informatie systemen. De manieren waarop we integreren veranderen in een redelijk hoog tempo en het is soms lastig om qua kennis bij te blijven met de ontwikkelingen. Onder Fusion Middleware verstaan we onder andere:

· Cloud Application Foundation

· Security & IAM Suite

· SOA Suite & BPM Suite

· ADF & Mobility

· WebCenter Suite

Oracle CAF is het fundament van Oracle Fusion Middleware en Fusion Applications, zowel voor conventionele omgevingen (on-premise) als voor Oracle Cloud oplossingen. Het bestaat onder andere uit Oracle WebLogic Server, Oracle Coherence, Oracle Tuxedo, Oracle WebTier en Oracle Traffic Director.

Oracle Cloud Application Foundation Special Interest Group organiseert onder de vlag van Oracle Gebruikersclub Holland bijeenkomsten waarin specialisten/geïnteresseerden, gebruikers en Oracle Nederland nieuwe features, ideeën, best-practises en leasons learned met elkaar delen. Naast verschillende autoriteiten op het gebied van Oracle CAF/Fusion Middleware worden ook SIG leden aangemoedigd om hun bijdrage te leveren in vorm van presentaties, demo’s en tutorials.