SIG: Web & Mobile

Deze SIG is een onderdeel van de Fusion Middleware SIGs binnen de OGh. De Fusion Middleware SIGs zijn een combinatie van verschillende technologieën binnen de Oracle Stack. De Oracle Fusion Middleware is rondom de wereld, maar voornamelijk in Nederland een grote speler in het integreren van Cloud en lokale informatie systemen. De manieren waarop we integreren veranderen in een redelijk hoog tempo en het is soms lastig om qua kennis bij te blijven met de ontwikkelingen. Onder Fusion Middleware verstaan we onder andere:
· Cloud Application Foundation
· Security & IAM Suite
· SOA Suite & BPM Suite
· ADF & Mobility
· WebCenter Suite

Deze Special Interest Group is opgezet om binnen Nederland kennis en ervaring te delen op het gebied van Oracle ADF en Mobility. Het is bedoeld als netwerk platform om peers te ontmoeten en te discussiëren over verschillende onderwerpen variërend van architectuur tot testen, waaronder ook development, design, deployment.
 
De inhoud van de sessies wordt bepaald aan de hand van vragen uit de community en relevante topics rondom bijvoorbeeld nieuwe releases. Input vanuit de community is dan ook van harte welkom. Heb je een topic waar je graag meer over wilt weten of juist zelf iets over wilt vertellen, laat het ons dan vooral weten.